Del siden

Ved indledningen til det Åbne Hus - Holdt Esben Hansen - Kalundborg Byråd - åbningstalen. Den kan læses herunder.

Der er ikke indlagt nogen video

 

Store Byttedag i Tømmerup Hallen

Det Maritime Værksted deltager søndag den 16. oktober i Store Byttedag i Tømmerup Hallen i tidsrummet kl. 10.30-15.30.

Store Byttedag er både udstilling, bytte og salg af nyt og brugt materiel, samt tidsskrifter og reservedele. Der er noget for enhver hobbyentusiat. Man kan komme med sine brugte hobbyting og måske møde lige netop den, der står og har brug for disse ting eller dele af dem.

Det er Kalundborg Model Jernbane Klub, der står bag arrangementet, byder dagen også på meget andet end tog. Blandt udstillerne er så vidt forskellige som skibe, lastbiler, entreprenørmaskiner, modelbiler, foto og meget andet og meget, som har med modeller af virkeligheden at gøre. Det er modeller i flere forskellige målestoksforhold, hvilket gør sig gældende for tog såvel som for andre modeller.
Man kan sagtens have mere end en hobby, her på Hobbyudstillingen er der mulighed for at finde noget til fritiden, måske interesserer du dig for gl. mønter eller maritime ting, så kom til Tømmerup hallen d. 16. oktober 2022, og få en snak ved standene.

Der er åbent for publikum kl. 10.30-15.30. Tag naboen med. 
Entre kr. 60 betales ved indgangen.

ÅBENT VÆRKSTED

lørdag, den 2. juli 2022 er der åbent

Værksted fra kl. 10.00 til 16.00 på

Havnepladsen 5 B, Kalundborg

En Travl og god lørdag hvor Det Maritime Værksted deltog i Vild med Vand, hvor vi fik mange besøgende.
Fut blev rigget med sejl, der kom liv i nogle af de gamle motorer og der var rundvisning i vores lokaler som over 150 deltog i.

klik på billeder og se dem i fuld størrelse 

Torsdag deltog DMV i caféen på Aktivitetcenter Munkesøen, hvor Klaus og Hardy fortalte om de aktiviteter vi har i foreningen.